KK „Lavovi“ Brčko: Šarenac i Lazarević iz KK “Lavovi” dobile poziv za juniorsku reprezentaciju BiH

162

Tamara Šarenac (2005) i Jelena Lazarević (2004) dobile su poziv Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine i selektora Dragane Svitlica za okupljanje potencijalnih U18 reprezentativki Bosne i Hercegovine, saopšteno je danas iz Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko.

Jelena Lazarević

“Ovo su sjajne vijesti iz Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine! Odlične igre Tamare i Jelene u seniorskoj konkurenciji u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, kao i nastupi za mlađe selekcije našeg kluba, nisu prošle nazapaženo i ovaj poziv dolazi kao nagrada za sav njihov trud i zalaganje tokom čitave sezone. Ovo je velika nagrada i priznanje i za Košarkaški klub “Lavovi”, ali i velika obaveza da i u narednom periodu budemo još prepoznatljiviji po radu sa mladim košarkašicama i košarkašima, koji će činiti okosnicu reprezentativnih selekcija Bosne i Hercegovine”, kaže Boško Vukadinović, predsjednik kluba.

Tamara Šarenac

Okupljanje juniorki planirano je za 8. maj u Banjaluci, kada će biti odlučeno da li će ove dvije mlade Lavice nastupati za državnu reprezentaciju.

A narednog vikenda, takođe u Banjaluci, nastup ima kadetska selekcija kluba, koja će da učestvuje na polufinalnom turniru Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji kadetkinja.

Naime, ŽKK “Orlovi” i grad Banja Luka u nedjelju 1. maja biće domaćini polufinalnog turnira Prvenstva Republike Srpske u konkurenciji kadetkinja (2005-2006). Pored Lavica i kadetkinja kluba domaćina, učešće na polufinalnom turniru osigurale su još ekipe OKK “Igman” iz Istočne Ilidže i ŽKK “Leotar 03” iz Trebinja, koji je u međuvremenu odustao o turnira. Polufinalni turnir igra se po jednostrukom bod sistemu – svako sa svakim, a dvije najbolje ekipe plasiraće se na finalni turnir Prvenstva Republike Srpske. Učešće na finalnom turniru već su obezbjedile dvije banjalučke ekipe – “Mladi Krajišnik” i “Feniks”.

Raspored i satnicu utakmica možete preuzeti na linku: Polufinalni turnir

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postZa održavanje javnih česmi biće zaduženo JP „Komunalno Brčko“
Sledeći post„Tata, zašto učenici iz drugih škola u Brčkom mogu da idu na jednodnevni izlet, a nama je zabranjeno?“