KK “Lavovi” osvojili treće mjesto na ovogodišnjem Turniru prijateljstva Pančevo 2016.

303

Predpionirska selekcija (dječaci rođeni 2005. god. i mlađi) Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko je u subotu, 01. oktobra 2016. godine bila učesnik tradicionalnog Turnira prijateljstva Pančevo 2016 koji je organizovao Košarkaški klub “Kris Kros” iz Pančeva pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine.

Na turniru je učestvovalo ukupno šest ekipa svrstanih u dvije grupe. U prvoj grupi nadmetali su se: KK “Lavovi” Brčko, KK “Kris Kros 2” Pančevo i KK “Šumadija” Kragujevac, dok su u drugoj grupi snage odmjerili KK “Kris Kros 1” Pančevo, KK “Borac” Starčevo i KK “Mladost” Zemun.

U prvoj utakmici grupne faze naša ekipa je doživjela poraz od KK Šumadija rezultatom 26:18, dok je u drugoj utakmici ostvarila ubjedljivu pobjedu protiv domaće ekipe rezultatom 34:12 i sa skorom od jedne pobjede i jednog poraza ostvarila pravo nastupa u utakmici za treće mjesto u kojoj se sastala sa ekipom KK “Borac” Starčevo kao drugoplasiranom ekipom iz druge grupe.

U utakmici za treće mjesto odličnom igrom na obe strane terena Lavovi su ostvarili zasluženu pobjedu protiv izuzetno kvalitetne ekipe Borca iz Starčeva i osvojili treće mjesto na ovogodišnjem Turniru prijateljstva Pančevo 2016.

Pored toga organizatori su priredili takmičenje u šutiranju u kome je trijumfovao naš kapiten Vuk Jovanović, dok je naša košarkašica Milica Đokić osvojila drugo mjesto na poligonu spretnosti.

Na Turniru prijateljstva Pančevo 2016 za KK Lavove nastupili su: Vuk Jovanović, Petar Stevanović, Rastko Benović, Jovan Tomić, Milica Đokić, Sergej Subotić, Nikolaj Cetić i Marko Šešlija.

Veliku zahvalnost klub upućuje domaćinima na izuzetnom gostoprimstvu i fantastičnoj organizaciji turnira, kao i svim ekipa na fer i korektnom nadmetanju.

Prethodni postBoris Klašnić osvojio naslov prvaka RS u disciplini skok u dalj
Sledeći postPrvi roman mladog Brčaka Damira Pervanovića “Mjesec je svjedok”

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime