KK Lavovi učestvuju na memorijalnom turniru u Novoj Gradišci

85

Košarkaški klub “Lavovi” Brčko pozvan je da učestvuje na prvom memorijalnom turniru “ĐORĐE ĐOKA RADOSAVLJEVIĆ 2016” za dječake rođene 2000. godine i mlađe, koji će biti održan 14. i 15. maja 2016. godine u Novoj Gradišci, Republika Hrvatska, a u organizaciji Košarkaškog klub “Strmac” Nova Gradiška.

Na turniru učestvuje šest ekipa, tri iz Bosne i Hercegovine i tri ekipe iz Republike Hrvatske. Pored naše ekipe i ekipe domaćina na turniru učestvuju: Košarkaški klub “Lider” Gradiška, BiH; Košarkaški klub “Požega” Požega, RH, Škola košarke “Prvi koš” Vitez, BiH i Škola košarke “Rehlički” Slavonski Brod, RH. Ekipe su svrstane u dvije grupe po tri tima. U grupi “A” nalaze se ekipe: KK “Strmac”, KK “Lider” i ŠK “Prvi koš”. Grupu “B” čine ekipe: KK “Lavovi”, KK “Požega” i KK “Rehlički”.

Prvog dana turnira (14.05.) igraju se utakmice po grupama, po sistemu svako sa svakim. Drugog dana (15.05.) trećeplasirani iz grupa igraju za peto mjesto, drugoplasirani za treće mjesto i prvoplasirani iz grupa A i B igraju finalni meč.

Pored toga organizatori si predvidjeli i takmičenje u šutiranju trojki. Prvog dana turnira na rasporedu su kvalifikacije, dok je drugog dana turnira na rasporedu finalno takmičenju u šutiranju trojki.

Memorijalnom turniru se organizuje prvi put, a sve u čast dugogodišnjeg košarkaškog radnika Đorđa Radosavljevića.

Sve utakmice biće odigrane u dvorani Elektrotehničke i ekonomske škole u Novoj Gradišci.

Prethodni postArbitražni tribunal za Brčko ostao bez glavnog arbitra
Sledeći postU Brčkom budžetski prihodi od igara na sreću 500.000 KM

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime