Koncert Maje Milinković i aukcija svečanih haljina za Tanju Šarenac

118

“Ladies for Ladies” naziv je manifestacije kojom udruženje “Beba više” želi da pomogne liječenje naše sugrađanke Tanje Šarenac. Svečanost će se održati 22. juna u Crystal event centru u Brčkom, a sav prihod od prodaje ulaznica, aukcije svečanih haljina i konzumacije hrane i pića, biće uplaćen za liječenje naše sugrađanke Tanje Šarenac.

“Koncert bosanskohercegovačke fado dive Maje Milinković dogovoren je mnogo ranije i trebalo je da se kao humanitarni koncert održi u Zanatskom centru, međutim, kada smo saznali za problem s kojim se bori naša sugrađanka, odlučili smo se za nešto drugačiju organizaciju,” kaže koordinator udruženja Željko Lazarević.

Koncertu će prethoditi aukcija svečanih haljina koja je osmišljena tako da naše sugrađanke, obuku i ponesu jednu ili više svojih svečanih haljina, prošetaju se u njima, nakon čega će uslijediti i aukcija haljina, a sav prihod od prodaje namijenjen je za Tanju.

Aktivisti Centra za podršku u zajednici “Beba više” pozivaju sve dame, koje žele da doniraju svoje svečane haljine da im se jave na facebook stranicu, radi evidencije i organizacije aukcije. Ulaznice za humanitarni koncert, po cijeni od 10 KM, biće puštene u prodaju 15. juna.

Prethodni postIdeje za uspješno renoviranje stare kuće
Sledeći postU Brčkom više od 100 oboljelih od morbila – 74 novovakcinisane osobe