Marketing studio UNDER CONTROL Brčko bavi se grafičkim dizajnom, štampom, odnosima s javnošću, pisanjem i uređivanjem tekstova, izradom internet stranica, marketinškim kampanjama, organizacijom događaja, te ostalim PR uslugama.

U okviru agencije djeluje zabavno-informativni portal Brčko Danas koji pruža svakodnevne informacije o aktuelnim dešavanjima u Brčkom, okolini i regionu, brojne zanimljivosti, sportske aktuelnosti, informacije o kulturnim dešavanjima, poslovne vijesti, informacije iz svijeta tehnologije i dr.

Riječ je o vlastitim ili prenesenim sadržajima, sadržajima partnera ili onim kreiranim od strane posjetilaca, te linkovima na spoljne stranice.

Pažljivo biramo i analiziramo svaki objavljeni članak sa ciljem da podstaknemo društvenu odgovornost i obrazovanje, te da promovišemo kreativnost i međusobno poštovanje. Svoje čitaoce podstičemo na razmišljanje, te ih činimo bogatijim novim saznanjima i informacijama.

Ukoliko ste zainteresovani, Vašu kompaniju, brend, proizvode i usluge možete da reklamirate na našem portalu u vidu banner-a, pop-up prozora, sponzorisanih tekstova ili na drugi način. Da biste preuzeli aktuelni cjenovnik oglašavanja, potrebno je da popunite formu koja se nalazi na desnoj strani.

Kontaktirajte nas:

UNDER CONTROL s.p.

Dejtonska 178
76 100 Brčko
Brčko distrikt BiH

Brčko Danas
info@brckodanas.com
+ 387 65 597 687

Portal uređuje: Jelena Lugonja
Podrška i održavanje: Mladen Panić

ID broj: 4700680440006
Banka: Sparkasse Bank
Broj računa: 1990550045142098

Kontakt forma