Kruševac geto dolazi u Brčko sa stand-up predstavom “Kraljica Snežana prva“

292

Popularni dvojac “Kruševac geto”, kojeg čine Nikola Milenković Čami i Nikola Trišić, 14. aprila od 20:00 časova nastupaju na pozornici Doma kulture u Brčkom sa svojom stand – up predstavom “Kraljica Snežana prva”.

Predstava obrađuje naizgled običnu temu – zajednički život dvoje ljudi, Slobodana i Snežane, od toga kako su se upoznali, zavoljeli, kako je njihovoj djeci na fatultetu pa do prvog zajedničkog odlaska na more.

“Publiku smo privukli humorom i sarkazmom i davanjem na značaju tim sitnim, običnim, svakodnevnim stvarima i događajima u zajedničkom životu dvoje ljudi, na koje ljudi u stvarnom životu uglavnom i ne obraćaju pažnju”, kažu dvojica Nikola.

Prije nego su probali “daske koje život znače”, ovaj popularni comedy dvojac svirao je u kruševačkom rok bendu “Headache”. 2011. godine, tokom studija u Beogradu, oformili su rep bend. Prva pjesma je nosila naziv “Kruševac geto”, pa su tako odlučili i da nazovu svoju novoosnovanu grupu. Veću popularnost stiču 2018. godine snimanjem i objavljivanjem skečeva na društvenim mrežama, gdje ih prati više od 600.000 ljudi, što im je donijelo veliku popularnost. Između ostalog i postavljanje predstave na scenu.

“U predstavi kombinuju stand-up komediju, glumu, rep muziku i donose zanimljivu priču od sat i po vremena o suživotu Slobodana i Snežane, što će biti dovoljno da danima nosite osmijeh na licu!”, kažu organizatori predstave Stand-Up BH iz Brčkog.

Ulaznice za “Kraljicu Snežanu prvu” u pretprodaji su dostupne u Balkan pabu, a na dan predstave, ukoliko prethodno ne budu rasprodate, moći će se kupiti i na biletarnici Doma kulture prije početka predstave.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postU toku aktivnosti na usvajanju novog Zakona o održavanju stambenih zgrada u Distriktu
Sledeći postIzviđači Brčko distrikta BiH posjetili Policiju