Lavovi protiv Vlasenice 1:3 u utakmicama

211

U fiskulturnoj sali SŠC „Milorad Vlačić“ u Vlasenici juče su odigrane četiri košarkaške utakmice između Košarkaškog kluba „Vlasenica“ i Košarkaškog kluba „Lavovi“ iz Brčkog. Domaćin je odnio pobjedu u tri utakmice i to u kategorijama: pioniri 52:23, pionirke 39:10 i juniori 70:48, dok su gosti slavili u kategoriji mlađih pionira 31:39.

“Današnje pobjede su još jedan dokaz kvaliteta i muške košarkaške ekipe. Kao i svake godine, Košarkaški klub „Vlasenica“, pioniri i juniori, stekli su pravo da igraju u završnici za prvaka Republike Srpske. Nadam se da nas loša finansijska situacija u klubu, koja za 46 godina koliko sam ja u sportu, nikad nije bila teža, neće spriječiti da učestvujemo u završnici. Veliki je ovo uspjeh za Vlasenicu, jer košarkaši je na najbolji mogući način predstavljaju širom Srpske.” – kazao je Radovan Radika Perendić, trener Vlaseničana.

“Danas smo odigrali jednu prvenstvenu utakmicu i to u konkurenciju pionira, dok su ostale tri bile prijate ljske. Bez obzira na poraze, vjerujem da nismo ostavili loš utisak. Košarkaški klub „Lavovi“ osnovan je u decembru 2014. godine i ono što je za nas bitno je uigravanje ekipe. Mi smo jedna od najmlađih ekipa u ligi Područnog košarkaškog odbora Bijeljina i ova godina nam je najbitnija za sticanje iskustva i dobrih navika. Vremenom ćemo sigurno moći parirati ekipama kao što je „Vlasenica“, ekipa koja zaista ima kvalitetan i stručan rad.” – kazao je Boško Vukadinović, predsjednik Košarkaškog kluba „Lavovi“ iz Brčkog.

(sportdc.net)

Prethodni postNekoliko mitova o higijeni u koje vjerovatno još uvijek vjerujete
Sledeći postJP Komunalno – Još jedna generacija pripravnika uspješno završila pripravnički staž

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime