“Mali Pab” proslavio sedmi rođendan (Foto galerija)

806

“Mali Pab” – kafić koji se nalazi skoro u samom centru grada, pored šetačke zone, proslavio je sinoć svoj sedmi rođendan.

Ovo mjesto poznato je po tome što je na čudan i simpatičan način absolutno drugačije od drugih kafića. Raznorazne manifestacije poput beer-ponga, kafanskih večeri, maskenbala, jesenjih žurki možete pronaći samo u Malom Pabu.

Riječ je o pravom kvartovskom kafiću u kojem svi znaju svakoga i gdje stalni gosti već godinama ispijaju svoju jutarnju kafu, gledaju utakmice i uživaju u večernjim provodima. Mjesto gdje su nastala brojna prijateljstva, veze pa i poneki brak i gdje su se ispratile mnoge generacije maturanata. U Mali Pab navraćaju i mladi i stari.

“Kao kod svoje kuće” – nepisani je moto Malog Paba.

Na rođendanskoj fešti koju su organizovali vlasnici, okupio se veliki broj gostiju ovog sada već poznatog paba. Naravno, kako to njihova tradicija nalaže, i ove godine dodijeljena je “Zlatna krigla Malog Paba” – mali znak pažnje kojim vlasnici iskazuju zahvalnost odanim gostima i prijateljima. Kako je to izgledalo, pogledajte kroz galeriju.

Prethodni postBrčak smrtno stradao od strujnog udara
Sledeći postPrihvaćen prijedlog Tužilaštva za određivanje pritvora osumnjičenom za prodaju marihuane

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime