Mlada Anđela Bekić nova je košarkašica Lavova

34

Talentovana i izuzetno perspektivna Anđela Bekić nova je košarkašica KK “Lavovi”, saopšteno je iz ovog brčanskog sportskog kluba.

Anđela Bekić rođena je 2008. godine i visoka 176 cm. Dolazi iz Zvornika, tačnije iz KK “Zvornik Basket”, gdje je i napravila prve košarkaške korake pod dirigentskom palicom vrhunskog pedagoga i trenera Dejana Gajića.

Aleksandar Bližnjaković, sportski direktor Lavova i trener prvog tima istakao je svoje zadovoljstvo dolaskom mlade Zvorničanke u klub: “Anđela je djevojčica koju odlikuju sjajne fizičke predispozicije, sa jedne strane i sa druge strane, fantastična želja za radom i daljim usavršavanjem. Naravno, mnogo rada i odricanja je pred njom da bi sav svoj raskošni talenat pretočila u kvalitet i na pravi način zasijala na košarkaškoj pozornici”.

“Dolazak talentovane i izuzetno perspektivne Aneđele Bekić je ulaganje u budućnost. Mladi igrači su prioritet u radu KK Lavovi, a na nama je obaveza i odgovornost da im omogućimo vrhunske uslove za rad i dalji napredak, da bi i u budućnosti bili adekvatni reprezenti našeg grada na domaćoj i međunarodnoj sceni”, istakao je predsjednik kluba Boško Vukadinović.

IZVORwww.brckodanas.com; www.kklavovibrcko.com;
Prethodni postPredavanje o socijalnom preduzetništvu
Sledeći postDržavljanin Hrvatske pokušao prokrijumčariti 30 državljana Turske