Mladi slikari organizuju prodajnu izložbu slika pod nazivom “Putovanje”

113

Sedmoro mladih slikara iz Brčkog, uzrasta od 13 do 16 godina, organizuju sutra uveče prodajnu izložbu slika u Art Caffe-u Jazzwa u Zanatskom centru u Brčkom.

“Povod je jesenje putovanje u Pariz za koje smo prethodno skupili novac, upravo putem prodaje vlastitih slika, ali se ispostavilo da ne postoji dovoljan broj putnika, potreban agenciji za realizaciju putovanja, te je potrebno više novca za realizaciju puta. Naša je namjera i želja da posjetimo poznate francuske muzeje, ali i provedemo nekoliko dana u gradu umjetnosti. Zato nam je potreban dodatni novac i zato organizujemo prodaju svojih radova i nadamo se podršci sugrađana”, kažu mladi umjetnici.

“Bilo da želite putovati sa grupom ili ih jednostavno podržati kupovinom slika, jer manji broj putnika utiče na cijenu, pozivamo vas da posjetite izložbu”, kažu u Art kafeu Jazzwa, koji na ovakav način daje doprinos ovim mladim ljudima da ispune svoj san.

Mladi bi putovali uz saglasnost roditelja, i u pratnji odraslih.

Cijene slika su simbolične, od 10 KM do 30 KM.

Izložba će biti otvorena u subotu 24. septembra 2022.godine sa početkom u 20:00 h u Art Caffe-u Jazzwa, a trajaće narednih 15 dana.

IZVORwww.brckodanas.com; www.facebook.com/Jazzwaa;
Prethodni postNova pobjeda Lavica – ponovo savladani Banovići
Sledeći postRadarske kontrole za period 26.9.2022. godine do 2.10.2022. godine