Mladić skočio sa nadvožnjaka

55

Dvadesetsedmogodišnji mladić iz Brčkog M.M. teško je danas povrijeđen kada je skočio sa nadvožnjaka u Bijeljinskoj ulici u ovom gradu.

Portparol policije distrikta Brčko Halid Emkić rekao je Srni da su građani u 16.25 obavijestili policiju da se na kolovozu nalazi muškarac koji je pao sa nadvožnjaka. “Policijski službenici odmah su izašli na lice mjesta”, dodao je Emkić.

On je rekao da do sada prikupljenje informacije ukazuju da je M. M. sam skočio sa nadvožnjaka, te napomenuo da su ga uočili neki građani u momentu dok se nalazio na nadvožnjaku prije nego što je skočio na kolovoz.

“Sve ostale informacije, podaci i tragovi se prikupljaju. Sa ovim nesrećnim slučajem upoznat je dežurni tužilac Tužilaštva distrikta Brčko pod čijim se nadzorom preduzimaju uviđajne mjere i radnje”, rekao je Emkić.

Povrijeđeni mladić je prevezen u brčansku bolnicu gdje su mu konstatovne teške tjelesne povrede i prelom natkoljenice, a više o zdravstvenom stanju mladića biće poznato nakon zbrinjavanja i hirurške obrade.

(SRNA)

Prethodni postBH color festival rasplesao 4000 ljudi
Sledeći postStručnjak iz Londona pozvan da riješi probleme oko obilaznice

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime