Nakon 15 godina ponovo “Beach Volley ” turnir u Brčkom

108

Bič volej tereni na Prohemi i Ficibajru naredne nedjelje primiće, prve pjeskaše u ovoj sezoni. Klub sportova na pijesku „Brčko“ organizuje prvi, revijalni i promotivni turnir u odbojci na pijesku „KSP BIČ VOLEJ BRČKO DS OPEN“ koji će početi u nedjelju u 10 časova.

Prema informacijama iz štaba organizatora igraće se po sistemu dvostruke eliminacije, a učestvovati mogu svi ljubitelji odbojke na pijesku od 14 do 60 godina. Predviđeno je da se mečevi igraju na jedan dobijeni set do 21 poen, a samo finale turnira će se igrati na dva dobijena seta, pri čemu bi treći trajao do 15 poena. Za tri prvoplasirane ekipe predviđene su diplome i medalje a kotizacija po igraču je 10 KM. Posjetioce ovog turnira, kako nam je rekao Drago Teodorović, predsjednik Kluba sportova na pijesku „Brčko“, očekuje kompletan ugođaj: dramatično nadmetanje na pijesku,žurka uz muziku i osvježenje.

Klub sportova na pijesku „Brčko“ namjerava tokom ove sezone organizovati i profi-turnir u bič voleju na kome se očekuju poznati pjeskaši ne samo iz BiH već i iz regiona.

(Radio Brčko)

Prethodni postVoja Brajović: Bio sam Tihi, a nisam imao ni za hleb
Sledeći postBrčanski Paintball klub ide u Beograd na veliki turnir

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime