„Naše malo nekome znači mnogo“

72

Učenici JU Poljoprivredne i medicinske škole iz Brčkog, ovogodišnju manifestaciju obilježavanja dana Distrikta uveličaće akcijom „Naše malo nekome znači mnogo“. Riječ je o danu otvorenih vrata koji će učenici navede brčanske škole, smjer frizeri, organizovati u kabinetu za praktičnu nastavu, u ponedeljak 07. Marta, 2016. godine.

Kako se dan Distrikta obilježava 8. Marta, vrijedni i aktivni učenici frizerskog smjera na čelu sa nastavnicom Ljubicom Mitć, žele pripadnicima ljepšeg pola čestitati dan posvećen ženama uz simboličan poklon u vidu bespatne frizure, dok su za pripadnike jačeg pola, planirali besplatno šišanje i obilikovanje frizure po želji.

„Čekamo vas 07. marta u terminu od 10 do 18 časova u našem školskom kabinetu u ulici Braće Ribnikara (kod restorana Madera, „Š“ naselje), a ovim skromnim doprinosom zajednici želimo usrećiti sve koji nas tog dana posjete i ukažu povjerenje“ poručuju predstavnici organizatora.

Građane distrikta pozivamo da se odazovu ovoj humanoj inicijativi, dok predstavnike realnog sektora molimo da svojim doprinosom u vidu doniranja potrošnog materijala za realizaciju sličnih događaja, osiguraju da se ovakve akcije organizuju znatno češće u Brčkom.

(BDCTV)

Prethodni postKisići sa Lino višebojcima u Brčkom proslavili rođenje male Eleonore
Sledeći postGradonačelnik primio učesnike dječijeg festivala

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime