Novo osnivanje „Jedinstva 2015“ rukometaši obilježili utakmicom

104

Tradicionalnim susretom starih, sadašnjih i budućih rukometaša, sinoć na Stadionu malih sportova „Blatuša“ obilježeno je novo osnivanje Rukometnog kluba „Jedinstvo 2015“ Brčko distrikta BiH.

“Morali smo da počnemo novu priču o Jedinstvu, a danas, pored rukometa i durženja želimo pomoći maloj Mariji“,- kaže Slaviša Ignjić predsjednik novoosnovanog kluba, pojašnjavajući humani karakter utakmice koja je okupila preko 50 rukometaša Jedinstva.

“Suština okupljanja je druženje, promocija rukometa i podsjećanje na rezultate koje smo postizali prije 19 godina. Razlika je samo u tome što tadašnji polaznik rukometne škole Ignjić, sada okuplja neke nove momke,”- kaže Marko Draganić, jedan od osnivača i trener tadašnjeg Jedinstva.

Zoran Stevanović, trener sa najdužim stažom u Jedinstvu kaže da mu je posebno drago što se obnavlja rad RK „Jedinstvo“ pošto je ovaj klub bio rasadnik dobrih rukometaša. “Fantastičan je osjećaj igrati ponovo sa starim ali i novim rukometašima,”- kaže Goran Šarenac koji već nekoliko sezona profesionalno igra izvan BiH.

Od Slaviše Ignjića saznajemo da će ekipa tek osnovanog „Jedinstva 2015“ za početak igrati u drugoj ligi Republike Srpske te da se nadaju da će već za godinu dana biti prvoligaši.

Sav prihod sa sinošnje utakmice, koju je gledalo preko stotinu posjetilaca, stavljen je na raspolaganje „za malu Mariju – s ljubavlju“.

(Radio Brčko)

Prethodni postCassadaga – grad u kome su stanovnici isključivo vidovnjaci i vračare
Sledeći postBrčanski kajakaši ekipno prvi u Gradiškoj

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime