Obustava saobraćaja od Ilićke do Gredica u četvrtak 2. juna

122

Nakon što je obustava saobraćaja planirana za subotu 28. maj otkazana zbog loših vremenskih uslova, Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je novo rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka u naselju Ilićka do table Brčko u Gredicama.

“Privremena obustava saobraćaja će se provoditi u četvrtak 2. jun 2022. godine u vremenu od 06:00 do 18:00 časova za vrijeme izvođenja radova u okviru projekta rehabilitacije dionice magistralnog puta M.14.1 u Semberskoj ulici”, saopšteno je iz Policije.

U navedenom vremenskom period odvijanje saobraćaja na mjestima obustave će se, uz adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz saglasnost i koordinaciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, odvijati alternativnim pravcima i to:
– dionica 1 za putnička vozila – iz pravca Brčkog prema Bijeljini: mini obilaznica ‘’Laser’’ bescarinska zona – P.458 ulica Vukosavačka – kružni tok Potočari – Bijeljina.
– dionica 2 za putnička vozila – u smijeru prema Brčkom iz pravca Bijeljine: kružni tok Gredice – obilaznica oko Brčkog.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postNajavljeno povećanje neoporezivog dijela plata u Distriktu
Sledeći postKK “Lavovi” Brčko – Polufinalni turnir Prvenstva BiH za juniorke igra se u subotu u Brčkom