Obustava saobraćaja u Studentskoj ulici

100

Iz JP “Putevi Brčko” obavještavaju građane da će u periodu od ponedjeljka 08.07. do četvrtka 11.07 2019. godine biti potpuno obustavljen saobraćaj od raskrsnice kod pijace u naselju Klanac preko ulice Fra Šimuna Filipovića i Studentske. Saobraćaj se obustavlja radi izvođenja radova na zamjeni dijela kolovoza i zamjeni cjevovoda u ulici Studentska.

“S obzirom da se radovi izvode na dijelu tranzitne saobraćajnice kroz grad Brčko, preusmjeravanje će se vršiti kroz centar grada ulicama Bulevar mira, Savska, Pere Marijana i Reisa Džemaludina Čauševića, te će se vozila koja prolaze kroz Brčko na kružnoj raskrsnici kod zdravstvenog centra ponovo uključiti na tranzit i obrnuto. Mole se učesnici u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju, te koriste alternativne putne pravce”, saopšteno je iz ovog javnog preduzeća.

Podsjećamo da je u subotu, usljed radova na rekonstrukciji i sanaciji asfalta na raskrsnici prema naselju Novo Brčko došlo do oštećenja vodovodne cijevi, zbog čega stanovnici ovog naselja nisu imali vode do kasno u noć.  

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postNagrađeni učenici generacije brčanskih srednjih škola
Sledeći post11. jul Dan žalosti u Brčkom