Od 11. decembra pojačane radarske kontrole

94

Pripadnici Jedinice saobraćajne policije distrikta Brčko vršiće pojačanu kontrolu brzine kretanja vozila od danas do 11. decembra na većini puteva na području distrikta, posebno u naseljenim mjestima, najavljeno je iz brčanske policije.

Brzina kretanja vozila biće pod radarskim nadzorom na magistralnim putevima koji iz Brčkog vode ka Bijeljini, Banjaluci, Tuzli i Loparama, kao i na više lokalnih saobraćajnica.

Policija vozače upozorava da se na putnim pravcima Brčko-Lončari (ulica Dejtonska), Brčko-Bijeljina (ulica Bijeljinska), Brčko-Čelić (ulica Nikole Tesle) i Brčko-Cerik (Malezijski put) brzina kretanja vozila kontrolišu iz dva smjera pomoću stacionarnih radara.

“Osim ovih, vršiće se i nenajavljene kontrole, posebno na mjestima gdje se razvijaju veće brzine (poslije stacionarnih radara, u uličnoj mreži grada…) sa pokretnim radarom koji nakon podešavanja automatski samostalno radi i registruje prekršaje”, navodi se u saopštenju.

Radarska kontrola brzine kretenja vozila vršiće u isto vrijeme, od 20.00 do 22.00 časa, danas na putnom pravcu Nikole Tesle-Vukosavačaka, sutra na pravcu Petra Kočića-Zaima Mušanovića, 7. decembra na putu Sarajevska-Mostarska, 8. decembra na pravcu Bijeljinska-Semberska i u nedjelju, 11. decembra, na putnom pravcu Sarajevska-Mostarska.

Policija distrikta Brčko sugeriše svim vozačima da brzinu kretanja vozila prilagode uslovima i stanju na putevima i da poštuju saobraćajne propise kako bi zaštitili sebe i druge učesnike u saobraćaju.

IZVORSRNA
Prethodni postJAVNI KONKURS za prijem u radni odnos u različitim odjeljenjima Vlade
Sledeći postOd 1. januara milionima neće raditi WhatsApp

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime