Održan “Brčko Fight Night”

101

U okviru manifestacije Savski cvijet u Brčkom je upriličena i revija borilačkih sportova i borilačkih vještina „Brčko Fight Night“.

Iza organizacije ove zanimljive sportske priče stao je KBV Jedinstvo Brčko, organizovavši osam borbi u različitim kategorijama. Pored borbi upriličena je i prezentacija borilačkih vještina koju su izveli članovi KBS Samuraj Brčko.

“Tradicionalna manifestacija koja je ove godine i u nekom novom formatu. Naš klub se trudi da svaki puta napravi nešto novo pa tako i sada, a sve kako bi naši ljudi vidjeli šta i koliko mi radimo, ali i da bi vidjeli dobar šou u ringu.” rekao je Borislav Vujanović, predsjednik KBV Jedinstvo Brčko.

Generalni pokrovitelj manifestacije je Vlada Brčko distrikta BiH, koja stoji iza svih događaja organizovanih u ovogodišnjem Savskom cvijetu, zato je reviju u ime vlade otvorio šef resornog odjeljenja.

“Već tradicionalno u Savskom cvijetu se organizuje revija borilačkih vještina. Ovogodišnji Brčko fight night se razlikuje od prethodnih jer imamo i MMA borbe i posjećenost je zaista velika. Organizator je opravdao naše povjerenje i organizovao veoma kvalitetno veče” kazao je Damir Bulčević, šef Odjeljenja za privredni razvoj, sport i kulturu.

Ako je suditi po posjećenosti onda možemo kazati da je ovo jedan od boljih sportskih događaja organizovan u Brčkom.

(BDCTV)

Prethodni postRukometaši “Jedinstva 2015” počeli pripreme za narednu sezonu
Sledeći postGamer NiKo iz Brčkog je najbolji igrač Counter Strikea na svijetu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime