Održan Međunarodni stonoteniski tunir u organizaciji STK “Brka 2007”

127

Brka je tokom vikenda bila domaćin još jednog zanimljivog događaja. Ovoga puta u pitanju je bio stonoteniski turnir. Tradicionalni, četvrti po redu, međunarodni stonoteniski turnir odigran je u prostorijama Osnovne škole u Brki a okupio je zanimljivu i šaroliku postavku igrača.

“Imamo učesnike iz Vukovara, Šapca, Bijeljine, Tuzle, Modriče i mi kao domaćini, Brka 2007. Pošto je ovo turnir revijalnog karaktera nije bitno ko će pobijediti. Važno je druženje a povod je obilježavanje Dana Distrikta”, kazao je Ahmet Trobradović, STK “Brka 2007”.

Stonoteniski klub Brka svake godine okupi zavidan broj učesnika na turnirima koje organizuje, a namjera im je da to ostane praksa i u narednom periodu.

“Organizujemo to ozbiljno i svi nas hvale”, kazao je Trobradović.

Na kraju turnira, kako je to i red, dodijeljenje su medalje, zahvalnice i pehari. Izgleda da je svako osvojio po nešto, a zastupljeni su bili takmičari iz kategorija kadeta, seniora i veterana. Za svakoga ponešto, za trud i zalaganje, a nisu zaboravljeni ni oni koji i u osmoj deceniji života rado uzmu reket u ruke.

(BDCTV)

Prethodni postSmajlović Enes optužen za utaju poreza
Sledeći postOdređen pritvor osumnjičenom za ubistvo u Maoči

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime