Održan memorijalni odbojkaški turnir “Milorad Dragičević 2015″

265

Na sportskom terenu ispred mjesne zajednice 1. Maj, u Brčkom, u subotu 28.06. ordžan je treći po redu memorijalni odbojkaški turnir “Milorad Dragičević 2015”. Uz ugodan ambijent i veliki broj ljubitelja odbojke, na turniru je učestvovalo ukupno 7 odbojkaških ekipa. Ekipe su većinom sačinjavale 4 igrača + 2 izmjene.

Prvo mjesto na turniru osvojila je ekipa “Rekreacija”, u čijoj su postavi bili Drago Todorović, Saša Zimonjić, Azur Kurtić, Jasmin Kopčalić i Azur Eminović koji je nažalost turnir morao napustiti ranije.

Drugo mjesto zauzela je ekipa “Akord”, u čijoj su postavi igrali Srđan Marković, Luka Šormaz, Nenad Šormaz i Rašo Janjić.

Treće mjesto zauzela je ekipa “501”, za koju su igrali Mirza Keserović, Dražen Radić, Almir Čolo, Nemanja Arsenović, Sandra Mitrović i Mima Božić.

Naš grad je inače poznat grad po velikom broju ljubitelja ovoga sporta, i ovakve manifestacije su uvijek rado viđene. Svi ljubitelju ovog sporta mogu doći skoro svaki dan na uobičajena mjesta kao što su teren ispred mjesne zajednice “1. Maj”, sportski teren u “Eš” naselju te pješčani tereni na Ficibajeru i Prohemi za ljubitelje odbojke na pijesku.

(brckodanas.com)

Prethodni postIspovesti studentkinja koje se bave prostitucijom
Sledeći postZavršen Vidovdanski turnir FUTSAL 2015

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime