Otvoren novi Bingo centar u Brčkom

243

U petak 23. septembra otvorena je 178. poslovnica kompanije Bingo, a ovog puta u Brčkom.

U nekadašnjem objektu Tuš-a površine 4000m2 nalaze se hipermarket Bingo, restoran sa igraonicom, a od narednog mjeseca apoteka, optika i zlatara. Velikoj Bingovoj porodici koja broji gotovo 6000 uposlenika, pridružilo se i 60 novih, među kojima su i nekadašnji uposlenici Tuš-a.

Bingo je za kupce na dan otvorenja pripremio cjelodnevni zabavni program uz degustacije, promocije, druženje s maskotama, a za ljubitelje sniženja, velike popuste.

“Ovo je treća Bingova poslovnica u Brčkom i očekujemo da će kupci biti zadovoljni našom ponudom. Kao i svaki put do sada, za kupce smo pripremili brojna iznenađenja na dan otvorenja ali i narednih 7 dana. Već narednog petka otvaramo centar u Bosanskom Petrovcu površine 6000m2 u sklopu kojeg će biti i proizvodni pogon Alma Ras. Do kraja godine planiramo još otvorenja, od kojih je najveći projekat Bingo City Center u Tuzli. Datum otvorenja nije preciziran, ali bi trebao biti u prvoj polovini novembra. U Zvorniku trenutno radimo na preuređenju i proširenju Hipermarketa na magistralnoj cesti u Karakaju, pripremamo market u Teočaku, Hipermarket na Stupu u bivšem Merkur-u u Sarajevu, a već možemo najaviti i preuzimanje objekta Tuš-a u Bijeljini. Mnogo posla i novosti u Bingu, ali na sreću, sve stižemo”, rekla je Ljiljana Kostić iz marketing službe Binga.

Iz kompanije su najavili da nastavljaju širenje maloprodajne mreže, ali i ulaganja i rebrending postojećih poslovnica.

Prethodni postStvoreni uslovi za dodjelu stipendija studentima u Brčkom
Sledeći postNajbizarnija iskustva s cimerima

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime