Posebna ponuda u termama Ozren – produžite ljeto i uživajte u jeseni

277

Bilo da planirate porodični odmor, romantični vikend za dvoje ili druženje sa prijateljima, idealno mjesto za vas je kompleks termomineralnih voda “Terme Ozren”, koje su 25 kilometara udaljene od Doboja, 40 kilometara od Tuzle i 50-ak kilometara od Brčkog.

“Da je riječ o zaista specifičnom kompleksu, govori i podatak da je davne 1978. godine akademik Josip Bać upravo na ovom mjestu otkrio nalazišta termomineralne hidrokarbonatne vode, koja su kasnije pretvorena u banju”, kažu u Termama Ozren.

Termalna voda se još u doba starih Rimljana koristila u ljekovite svrhe, a sposobnost ove, ozrenske, vode jeste da ljekovito utiče na probleme kao što su reumatizam, psorijaza, problemi sa sinusima, deformacija kičmenog stuba, povišen krvni pritisak. Kombinacija zelene oaze, uz planinsko okruženje, i termomineralne vode, daje relaksirajući odmor za sve generacije.

Terme Ozren nude moderno uređene smještajne kapacitete, koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana.

Terme Ozren

“Nakon ugodno odspavane noći u luksuznom kompleksu, doručkujete i odlučite da prije odlaska na bazen, dan započnete tako što ćete uraditi još nešto pozitivno za svoje tijelo, a to je temeljna relaksacija u sauni i/ili parnom kupatilu. Takođe, od davnina je poznato da boravak u prostoriji obloženoj solju (haloterapija) pomaže kod ublažavanja mnogih bolesti i lošeg zdravstvenog stanja, poput problema s aknama, dermatitisom, psorijazom, upalom bronhija, grla, krajnika, pluća i sinusa, alergijama. Nadalje, ukoliko želite da poboljšate svoje zdravstveno stanje ili smanjite nivo stresa, svakako se preporučuje boravak u finskoj sauni”, ističu u ovom banjskom kompleksu.

Opuštanje nećete pronaći samo u saunama, slanoj sobi nego i u masažama. To je tek oaza ugodnog osjećanja i relaksirajućeg odmora. Da je riječ o bogatoj ponudi, osim uobičajenih vrsta masaže, dokaz su i ekskluzivni tretmani tijela i lica, namijenjeni skidanju masnih naslaga, detoksikaciji, kao i zatezanju, oksigenaciji i hidrataciji kože.

Posebna ponuda koja se ne propušta

Odmor je idealan samo ukoliko je potpun. A sa 4+ paketom, Terme Ozren nude vam upravo takav odmor. Spavanje u udobnim krevetima, buđenje uz ukusan doručak, a poslije toga – opuštanje u prelijepim bazenima. Ili ste možda više za saunu ili parno kupatilo?

Za četiri ili više noćenja, cijena po noćenju po osobi iznosi 66,50 KM. Doplata za djecu od 5 do 12 godina iznosi 38,50 KM po noćenju, djeca do 5 godina plaćaju 0,50 KM po noćenju. Cijena za jednokrevetnu sobu iznosi 75,50 KM po noćenju.

Rezervišite
⬨ noćenje
⬨ doručak
⬨ neograničeno korištenje parnog kupatila, saune i slane sobe
⬨ neograničeno korištenje svih bazena
⬨ neograničeno korištenje dječije igraonice.

Terme Ozren

Ako tražite mir i kvalitetan odmor, onda su Terme Ozren bogatstvo prirode koje će blagotvorno djelovati na vašu dušu i tijelo.

Više informacija na www.termeozren.com i +387 53 490 970.

IZVORwww.brckodanas.com; www.termeozren.com;
Prethodni postBolji posao – sedmična ponuda poslova
Sledeći postU Brčkom održano međunarodno organoleptičko ocjenjivanje meda