Posjeta učenika i rukovodstva Osnovne muzičke škole Brčko i srednje Muzičke škole „Mokranjac“ iz Beograda

128

Povodom večerašnjeg koncerta srednje Muzičke škole „Mokranjac“ iz Beograda i Osnovne muzičke škole Brčko, gradonačelnik Brčko distrikta BiH Siniša Milić primio je danas u posjetu učenike, učesnike koncerta.

Gradonačelnik je ovom prilikom izrazio svoje zadovoljstvo što je ugostio članove Muzičke škole „Mokranjac“ iz Beograda koja nosi naziv po najpoznatijem srpskom kompozitoru Stevanu Mokranjcu i koja je najstarija muzička škola na ovim prostorima.
„Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu da ugostim predstavnike ove škole i naravno da prisustvujem večerašnjem godišnjem koncertu koji se organizuje u saradnji s Osnovnom muzičkom školom iz Brčkog. Nadam se da je ovo početak jedne dugoročne saradnje od koje svakako mi možemo i treba da imamo koristi. Muzička škola u Brčkom ima određenu tradiciju i kvalitet i siguran sam da ćemo u narednom periodu biti prepoznati po svom kvalitetu“, izjavio je gradonačelnik.

Miloš Trajković, direktor Muzičke škole „Mokranjac“ iz Beograda, rekao je da mu je čast i zadovoljstvo zbog posjete Brčkom i poznanstva s direktorom Fikretom Piskavicom, te izrazio zahvalnost na ugodnom prijemu kod gradonačelnika.

„Nadam se da će biti još prilika da dođemo u ovaj grad, da je ovo tek početak naše saradnje i nadam se da će učenici Osnovne muzičke škole doći i kod nas u Beograd.“

Direktor Osnovne muzičke škole Brčko Fikret Piskavica također je iskazao nadu o budućoj saradnji između ove dvije škole te da će posjećenost večerašnjeg koncerta biti zadovoljavajuća.

„Nadam se da će još dugo trajati ova saradnja između Osnovne muzičke škole iz Brčkog, koja ima svoju tradiciju, i Muzičke škole „Mokranjac“ iz Beograda kao jedne od najstarijih na ovim prostorima“, zaključio je Piskavica.

VIAbdcentral.net
Prethodni postKonkurs za posao Dipl. ing. prehrambene tehnologije – Briž d.o.o. Brčko
Sledeći postSutra otvaranje klizališta

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime