Potpuna obustava saobraćaja od Ilićke do Gredica u subotu

52

Policija Brčko distrikta Bosne i Hercegovine izdala je rješenje o privremenom obustavljanju i zabrani saobraćaja za sva vozila na dionici magistralnog puta M.14.1 od kružnog toka kod naselja Ilićka do table Brčko u Gredicama.

“Privremena obustava saobraćaja će se provoditi u subotu 28. maja 2022. godine u vremenu od 06:00 do 18:00 časova za vrijeme izvođenja radova u okviru rehabilitacije dionice magistralnog puta M.14.1 u Semberskoj ulici”, saopšteno je iz Policije.

U navedenom vremenskom period odvijanje saobraćaja na mjestima obustave će se, uz adekvatne saobraćajne barijere i signalizaciju, te uz saglasnost i koordinaciju policijskih službenika Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine, odvijati alternativnim pravcima i to:
– Dionica 1 za putnička vozila – iz pravca grada Brčko prema Bijeljini: mini obilaznica ‘’Laser’’ bescarinska zona – P.458 ulica Vukosavačka – kružni tok Potočari – Bijeljina.
– Dionica 2 za putnička vozila – u smijeru prema Brčkom iz pravca Bijeljine: kružni tok Gredice – obilaznica oko Brčkog.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postJubilarni Međunarodni turnir u fudbalu za djecu „10. Bulls Cup 2022” ovog vikenda u Brčkom
Sledeći postSusreti mladih održani u Brčkom poslali snažnu poruku mira i zajedništva