Poziv svim potencijalnim ponuđačima na besplatnu obuku registracije u sistemu e-nabavke

68

Kao što je javnost već obaviještena, Odjeljenje za stručne i administrativne poslove, Pododjeljenje za javne nabavke će uz saglasnost i podršku gradonačelnika Brčko distrikta BiH od 1. 3. 2016. godine, tenderske dokumentacije za sve postupke javnih nabavki, za koje je predviđeno objavljivanje obavještenja o nabavci, objavljivat će na web stranici www.ejn.gov.ba te će na taj način biti dostupna potencijalnim ponuđačima, bez naknade.

S obzirom na činjenicu da je za preuzimanje tenderske dokumentacije neophodno da ponuđač bude registrovan u sistemu „e-nabavke“ na web stranici www.ejn.gov.ba, te na činjenicu da postoje određene specifičnosti u vezi s navedenom registracijom u sistemu i radom s istim, Pododjeljenje za javne nabavke je odlučilo da za sve zainteresovane potencijalne ponuđače organizuje besplatnu obuku na kojoj će biti prezentovan način registracije u sistemu „e-nabavke“, način preuzimanja tenderske dokumentacije, preuzimanja izmjena i dopuna tenderske dokumentacije, postavljanja pitanja za objašnjenje tenderske dokumentacije i preuzimanja odgovora za istu.

Navedena obuka održat će se 9. marta 2016. godine s početkom u 13.00 sati u prostorijama Omladinskog centra u Brčkom te pozivamo sve zainteresovane potencijalne ponuđače da učestvuju u istoj.

Prijavu/najavu učešća u obuci ponuđači treba da dostave ili e-mailom na adresu miralem.kovacevic@bdcentral.net ili na broj telefona 049 / 216-470.

Više informacija na ovom linku,
Poziv svim potencijalnim ponuđačima na besplatnu obuku

Prethodni postProjekat izgradnje optičke telekomunikacine mreže
Sledeći postKonsultativni forum „BRČKO – SMART CITY“

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime