Pravila nagradnog takmičenja 4×2 ulaznice za bazen

85

Organizator takmičenja je Udruženje “Riznica” Brčko – medijski portal Brčko Danas, Kantardžića bb 76 100 Brčko (organizator), za partnera “Terme Ozren” Slatina 30 Kakmuž 74317 (partner).

Nagradno takmičenje je facebook pitalica. Organizuje se na službenoj facebook stranici medijskog portala Brčko Danas na ovom linku u periodu od 7. novembra do 12. novembra 2023. godine.

Svrha nagradnog takmičenja je jačanje povezanosti sa korisnicima, putem društvenih mreža, radi promocije Termi Ozren u BiH, kao i nagrađivanje facebook korisnika.

U nagradnom takmičenju pravo učešća imaju građani sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim zaposlenika partnera koji učestvuju u organizaciji nagradne igre.

Nagradno takmičenje se organizuje na društvenoj mreži Facebook, ali takmičenje ni na koji način nije povezano sa Facebook-om niti ga Facebook organizuje.

Za učešće u nagradnom takmičenju potrebno je zapratiti facebook stranicu organizatora i partnera nagradnog takmičenja, označiti osobu koja će takođe uživati u nagradi, podijeliti post i odgovoriti na nagradno pitanje, postavljeno u posebno kreiranoj objavi na stranici www.facebook.com/brckodanas, u komentaru ispod objave, u roku od pet dana od postavljanja objave. Pitanje glasi: Koliko zatvorenih bazena ima kompleks Termi Ozren?

Svaki učesnik učestvovanjem u nagradnom takmičenju automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi prijave koje zadovoljavaju sve uslove takmičenja.

Izabrana četiri pobjednika osvajaju po dvije dnevne ulaznice za bazene hotela Terme Ozren.

Prijava za nagradno takmičenje trebalo bi da bude napravljena sa tačnim imenom i prezimenom, kako stoji u ličnim dokumentima.

Organizator nagradnog takmičenja poštuje privatnost svakog učesnika i obavezuje se da ni u kojem slučaju neće koristiti lične informacije o učesnicima. Lični podaci učesnika koriste se samo u svrhu realizacije nagradnog takmičenja do preuzimanja i realizacije nagrade.

Organizator nagradnog takmičenja ima pravo da objavi unesenu prijavu i lične podatke učesnika sa imenom i prezimenom i nazivom profila učesnika.

Odabir dobitnika obaviće se odmah po završetku nagradnog takmičenja. Kontrola dobitnika obaviće se po odabiru dobitnika. Rezultati dobitnika biće objavljeni na službenoj facebook stranici medijskog portala Brčko Danas u posebnom postu, u što kraćem roku nakon završetka nagradne igre, a najkasnije 24:00 časa nakon završetka nagradne igre.

Dobitnik nagrada će biti kontaktiran odmah po objavi rezultata porukom u inbox profila. Po ostvarenju kontakta, sa dobitnikom će biti dogovoren način preuzimanja nagrade. Ukoliko dobitnik nagradnog takmičenja na upućenu poruku ne odgovori u roku od 15 (petnaest) dana, organizator više nije odgovoran za neprimanje nagrade i ne može uvažiti žalbu.

Nagrada se koristi u kompleksu Termi Ozren, do kojih dobitnik dolazi o svom trošku, i ne može se zamijeniti za novčane ili bilo koje druge materijalne nagrade i usluge, osim navedenih u ovom pravilniku.

Organizator zadržava pravo da u bilo kojem trenutku diskvalifikuje učesnika, za vrijeme trajanja nagradnog takmičenja, ukoliko učesnik ne poštuje ovaj pravilnik, koristi uvredljive izraze, negativno se odnosi prema organizatoru, partneru i učesnicima nagradnog takmičenja, te iz drugih razloga za koje organizator procijeni da negativno utiču na pravednost takmičenja.

Nagradno takmičenje se može prekinuti samo u slučaju više sile. Izbor dobitnika nagrada obaviće se putem stranice commentpicker.com.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni post“Terme Ozren” – oaza opuštanja tokom cijele godine
Sledeći postZapočela realizacija projekata „Olimpijada školskog sporta“ i „Liga osnovnih i srednjih škola“