Pravila nagradnog takmičenja “Noćenje s doručkom za dvije osobe i dvije utješne nagrade” na facebook stranici Brčko Danas.

69

Organizator takmičenja je Udruženje “Riznica” Brčko – medijski portal Brčko Danas, Kantardžića bb 76 100 Brčko (organizator), za partnera “Terme Ozren” Slatina 30 Kakmuž 74317 (partner).

Nagradno takmičenje je facebook pitalica. Organizuje se na službenoj facebook stranici medijskog portala Brčko Danas u periodu od 23. aprila do 28. aprila 2023. godine.

Svrha nagradnog takmičenja je jačanje povezanosti sa korisnicima putem društvenih mreža radi promocije Termi Ozren u BiH, kao i nagrađivanje facebook korisnika.

U nagradnom takmičenju pravo učešća imaju građani sa prebivalištem u Bosni i Hercegovini, osim zaposlenika partnera koji učestvuju u organizaciji nagradne igre.

Nagradno takmičenje se organizuje na društvenoj mreži Facebook, ali takmičenje ni na koji način nije povezano sa Facebook-om niti ga Facebook organizuje.

Za učešće u nagradnom takmičenju potrebno je zapratiti facebook stranicu organizatora i partnera nagradnog takmičenja i odgovoriti na nagradno pitanje, postavljeno u posebno kreiranoj objavi na stranici www.facebook.com/brckodanas, u komentaru ispod objave, u roku od šest dana od postavljanja objave.

Svaki učesnik učestvovanjem u nagradnom takmičenju automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi prijave koje zadovoljavaju sve uslove takmičenja.

Biće dodjeljenje ukupno tri nagrade:
1. Noćenje s doručkom za dvije osobe u hotelu Terme Ozren
2. Dvije dnevne ulaznice za bazene
3. Dvije dnevne ulaznice za bazene.

Svaki učesnik može u nagradnom takmičenju učestvovati više puta, ali ima pravo na samo jednu nagradu po pitalici.

Prijava za nagradno takmičenje treba da bude napravljena sa tačnim imenom i prezimenom, kako stoji u ličnim dokumentima.

Organizator nagradnog takmičenja poštuje privatnost svakog učesnika I obavezuje se da ni u kojem slučaju neće koristiti lične informacije o učesnicima. Lični podaci učesnika koriste se samo u svrhu realizacije nagradnog takmičenja do preuzimanja i realizacije nagrade.

Organizator nagradnog takmičenja ima pravo da objavi unesenu prijavu i lične podatke učesnika sa imenom i prezimenom i nazivom profila svakog od učesnika.

Odabir dobitnika obaviće se odmah po završetku nagradnog takmičenja. Kontrola dobitnika obaviće se po odabiru dobitnika. Rezultati dobitnika biće objavljeni na službenoj facebook stranici medijskog portala Brčko Danas u posebnom postu, u što kraćem roku nakon završetka nagradne igre, a najkasnije 24:00 časa nakon završetka nagradne igre.

Dobitnici nagrada će biti kontaktirani odmah po objavi rezultata porukom u inbox profila. Po ostvarenju kontakta, sa dobitnicima će biti dogovoren način preuzimanja nagrade. Ukoliko dobitnik nagradnog takmičenja na upućenu poruku ne odgovori u roku od 15 (petnaest) dana, organizator više nije odgovoran za neprimanje nagrade i ne može uvažiti žalbu.

Nagrade se koriste u kompleksu Termi Ozren, do kojih dobitnici dolaze o svom trošku, i ne mogu se zamijeniti za novčane ili bilo koje druge materijalne nagrade i usluge, osim navedenih u ovom pravilniku.

Organizator zadržava pravo da u bilo kojem trenutku diskvalifikuje učesnika, za vrijeme trajanja nagradnog takmičenja, ukoliko učesnik ne poštuje ovaj pravilnik, koristi uvredljive izraze, negativno se odnosi prema organizatoru, partneru i učesnicima nagradnog takmičenja, te iz drugih razloga za koje organizator procijeni da negativno utiču na pravednost takmičenja.

Nagradno takmičenje se može prekinuti samo u slučaju više sile. Izbor dobitnika nagrada obaviće se putem stranice commentpicker.com.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postKoju srednju školu upisati? – JU Tehnička škola Brčko
Sledeći postRadarske kontrole za period 24.4.2023. godine do 30.4.2023. godine