Prilika za mlade preduzetnike da pokrenu i unaprijede posao uz podršku iskusnih preduzetnika

100

Eda – Agencija za razvoj preduzeća objavila je javni poziv mladim preduzetnicima, kao i onima koji žele da to postanu, za učešće u programu Evropske unije „Erasmus za mlade preduzetnike“.

„Riječ je o programu prekogranične razmjene koji mladim i potencijalnim preduzetnicima iz BiH pruža priliku da otputuju u neku od zemalja regiona ili Evropske unije, tamo sarađuju sa iskusnim i uspješnim preduzetnicima i dobiju dragocjene savjete koji će im pomoći da razviju svoju poslovnu ideju, poboljšaju biznis plan i pokrenu svoj biznis“, kažu u ovoj Agenciji za razvoj preduzeća.

Prijaviti se mogu sve osobe iz BiH koje razmišljaju o pokretanju svog biznisa ili su ga pokrenule u prethodne tri godine, vole da putuju i žele da prošire mrežu svojih kontakata. Ovu priliku je već iskoristilo nekoliko proaktivnih preduzetnika iz BiH i njihova iskustva su odlična, tvrde u Eda-i.

„U bazi podataka programa „Erasmus za mlade preduzetnike“ registrovano je više od 12.000 preduzetnika domaćina i više od 20.000 mladih preduzetnika iz 45 država, a do sada je uspješno realizovano više od 10.000 posjeta“, ističu u Agenciji.

Mladi i potencijalni preduzetnici iz BiH, koji žele da dobiju detaljnije informacije o programu i načinu prijavljivanja, trebalo bi da najkasnije do srijede, 15. marta 2023. godine popune .

IZVORwww.brckodanas.com; www.edabl.org;
Prethodni postPotvrđeno – u Brčkom od 1. marta za 26% skuplja struja za domaćinstva
Sledeći postSaznajte ko su bili najpoželjniji poslodavci u 2022. i šta kompaniju čini poželjnim poslodavcem