Pripreme odbojkaša na Ficibajeru za Mediteranske igre u Peskari

284

Vodeći pjeskaši Bosne i Hercegovine Žarko Kisić i Drago Teodorović svakodnevno se u Brčkom pripremaju za BIČ-volej satelit koji se igra trećeg vikedna avgusta u Makedoniji, a i za Mediteranske igre u italijanskoj Peskari krajem avgusta.

Na jednom od treninga zatekli smo Žarka Kisića i Dragu Teodorovića kojima po nekoliko sati na užarenom pijesku Ficibajra sparinguju Nemanja Božić i Nemanja Tomić, takođe vrsni odbojkaši potekli iz brčanskog Jedinstva, a sada igraju izvan BiH. U službi priprema za odlazak na prvi makedonski satelit turnir, na kome će nastupiti dvadesetak reprezentacija, biće i međunarodni turnir odbojke na pijeksu koji Brčaci pripremaju upravo na Ficibajru za osmi i deveti avgust. Reprezentaciju

BiH u Skoplju činiće dva muška para: Žarko Kisić i Nenad Šormaz te Nemanja Božić i Luka Šormaz a na Mediteranske igre idu Rada Marković i Minika Valandro te Žarko Kisić i Drago Teodorović.

Bh-pjeskaši su imali uspješne nastupe i na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo prošle godine u Litvaniji i na Malti tako da je naša zemlja, zahvaljujući bodovima koje su ostvarili pjeskaši, trenutno na 32-om mjestu evropske rang liste sa ukupno 594 boda ispred Hrvatske, Slovenije, Kipra pa čak i Mađarske.

(Radio Brčko)

Prethodni postKajakaška elitna liga BiH: Gradiška drugog, a Brčko osmog avgusta
Sledeći postOtvoreno prvenstvo BiH u odbojci na pijesku „ KSP Brčko OPEN 2015 “

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime