Privremena izmjena i obustava saobraćaja na dionici raskrsnice “Kuglana”

161

U periodu od srijede 17.8.2022. do subote 17.9.2022. godine na snazi će biti privremena izmjena i obustava saobraćaja za sva vozila na dionici raskrsnice “Kuglana” do pružnog prelaza kod ulice Industrijska, radi izvođenja radova na izgradnji kružnog toka u “Š” naselju.

“U navedenom vremenskom periodu, prilikom izvođenja radova na dionici pomenute raskrsnice, biće obezbijeđene adekvatne vertikalne barijere i signalizacija uz saglasnost i koordinaciju Policije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine. Za vrijeme obustave, saobraćaj će se odvijati osnovnim alternativnim pravcem – obilaznicom oko Brčkog, dok će se za interni prigradski i gradski saobraćaj odvijati sljedećim dionicama:
– dionica 1 – za putnička vozila iz pravca Bijeljine omogućiti nesmetan saobraćaj kroz gradilište odnosno ulicom Uzunovića,
– dionica 2 – za putnička vozila iz pravca Brčkog prema Bijeljini i Tuzli, Bulevarom mira-ulicom J.J. Štrosmajera -ulicom Miroslava Krleže i Nikole Tesle (prema naselju Grčica), te mini obilaznicom “Laser” ili obilaznicom oko Brčkog” navodi se u saopštenju Policije Brčko distrikta BiH.

IZVORwww.policijabdbih.gov.ba
Prethodni postStres i multipla skleroza
Sledeći postUkinuta izolacija za pozitivne na virus SARS-CoV-2 – “korona virus”