Regionalni muzički festival „Biser Jadrana 2024“ poziva muzičare da se prijave za učešće

24

Regionalni muzički festival „Biser Jadrana 2024“ raspisao je konkurs za najbolju kompoziciju u kategoriji pop, zabavne i mediteranske muzike.

Kompozicije koje se šalju na konkurs ne smiju biti ranije izvođene, niti objavljene. Rok za prijavljivanje kompozicija je 5. maj 2024. godine.

„Selekciona komisija festivala sve podnosioce prijava informisaće da li je njihova kompozicija prihvaćena najkasnije do 15. maja 2024. godine. Podnosioci prijava su dužni da aranžirane kompozicije organizatoru pošalju do 1. juna 2024. godine. Post produkciju svih primljenih kompozicija (snimanje nastupa i pripremu materijala za kasnija emitovanja ili korišćenje u bilo koje dogovorene svrhe) realizuje organizator festivala, koji podnosiocima prijava odabranih kompozicija garantuje učešće u večeri festivala, direktan tv prenos i predstavljanje na press konferenciji festivala“, saopšteno je iz organizacije Regionalnog muzičkog festivala „Biser Jadrana 2024“.

Slanjem kompozicija na konkurs, autori i izvođači, prenose na organizatore festivala “BISER JADRANA 2024“ pravo da sve kompozicije, bez dodatnih saglasnosti, mogu ustupati trećim licima na korišćenje, eventualno štampanje na nosačima zvuka i slike, ili zbog bilo kog tipa dalje distribucije. Za najbolje kompozicije, organizator će obezbijediti vrijedne nagrade i festivalska priznanja, u ukupnom iznosu od 10.000 evra.

Pravo učešća na konkursu imaju podnosioci prijava iz Crne Gore i zemalja regiona. Kompozicije slati na e-mail adresu: biserjadranakonkurs@gmail.com u mp3 formatu, u demo verziji. Uz kompoziciju je potrebno priložiti biografiju i dvije fotografije izvođača, ime autora kompozicije i kontakt telefone.

Festival će se održati 29.juna 2024. godine u Tivtu, gradska riva Pine.

Organizator festivala je NVO „Delić koji nedostaje“, a nosioci projekta Opština Tivat i Turistička organizacija Tivat.

Prethodni postVladimir Kanostrevac predstavlja Brčko i BiH na Evropskoj konferenciji mladih
Sledeći postSavjeti za udoban život u garsonjeri