Rukometaši Jedinstva osvojili bronzu na „Trofeju smederevske jeseni“

261

Na međunarodnom rukometnom turniru “Trofej smederevske jeseni 2016” rukometaši brčanskog Jedinstva – 2002-go godište, osvojili su treće mjesto i bronzanu medalju. Nemanja Peštić, lijevi bek Jedinstva, proglašen je za najboljeg igrača Turnira u svojoj kategoriji.

Za ekipu Jedinstva (2002) igrali su: Dino Čajtinović, Ermin Pekić, Lazar Lujić,cBožidar Ilić, Dejan Jakšić, Nemanja Peštić, Aleksa Milanković, Nemanja Simić, Tarik Mujević, Nemanja Kaurin, Sergej Marojević, Stefan Stanišić, Sergej Milanković.

Puleni trenera Uglješe Glamočića uspjeli su ostaviti za sobom ekipu Partizana višestrukog šampiona Srbije, zatim šampionske ekipe: “Slovengradec” iz Slovenije, “Borac” iz Republike Srpske-Bosne i Hercegovine, “Lokomotivu” iz Bugharske…ali su u borbi za sami vrh izgubili od “Spačve” iz Hrvatske.

Selekcija Jedinstva 2000-to godište je zauzela sedmo mjesto, a dječaci 2005-to godište – peto mjesto. Na Trofeju smederevske jeseni, koji važi za jedan od najvećih i najkvalitetnijih turnira u Evropi, nastupilo je ukupno oko 1600 djevojčica i dječaka u 135 ekipa iz petnaestak zemalja Evrope.

(Radio Brcko)

Prethodni postOtpočela nastava u brčanskim školama
Sledeći postZašto bi Bog želio sve one besmislice koje nam preporučuju popovi i hodže?

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime