Sandri Ikanović Jovičić iz Brčkog uručeno priznanje za izvrsnost u radu

110

Sandra Ikanović Jovičić je dobitnica ovogodišnjeg nacionalnog priznanja Ličnost bh izvrsnosti za 2023. godinu. Nagradu joj je dodijelilo Udruženje za poslovnu izvrsnost, koje već deset godina dodijeljuje ovo priznanje uspješnim firmama i pojedincima iz Bosne i Hercegovine.

Za nagradu za firme i preduzeća kompanije se prijavljuju same, dok nagrade pojedincima predlažu i dodjeljuju članovi ovog Udruženja, koji tokom godine prate rad i dostignuća osoba iz BiH.

Sandri je ova nagrada dodijeljena za njen rad i dostignuća u sferi obrazovanja i rada na projektima iz oblasti kulture, kao projektima iz oblasti umjetnosti i edukacije djece i mladih.

Sandra Ikanović Jovičić je po zvanju diplomirana producentkinja, ali se profesionalno usavršavala i u oblasti marketinga, dizajna i projekt menadžmenta. Radila je u nekoliko značajnih kulturnih i umjetničkih institucija u BiH, te na teatrskim i filmskim festivalima.

Od 2016. godine živi i radi i Brčkom. Svoj rad u Brčkom najviše je usmjerila na realizaciju kulturnih, umjetničkih i obrazovnih projekata za djecu i mlade, te sarađuje sa nekoliko nevladinih organizacija.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postZa vikend potpuna obustava saobraćaja na Bulevaru mira kod raskrsnice Kuglana
Sledeći postIza nas je najtopliji oktobar u posljednjih 129 godina – od početka mjerenja u BiH