Sara Đokić iz KK “Lavovi” Brčko u kadetskoj reprezentaciji Srbije

37

Sara Đokić, kapiten pionirske selekcije i član kadetske, juniorske i seniorske selekcije Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko, dobila je poziv Košarkaškog saveza Srbije i selektorke Biljane Stanković za mini pripreme potencijalnih kadetskih reprezentativki Republike Srbije, koje će biti održane u Kragujevcu od 16 – 26. juna ove godine.

“Sara Đokić, koja je 2007. godište, u sezoni 2021-2022. sa Lavovima je osvojila titulu šampiona Republike Srpske u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji, a uskoro je očekuju borbe za najviši plasman i u Prvenstvu Bosne i Hercegovine sa kadetskom i juniorskom selekcijom našeg kluba. Takođe, sjajne nastupe imala je protekle sezone i u seniorskoj selekciji u okviru Premijer lige Bosne i Hercegovine, Kupa Bosne i Hercegovine i Kupa Republike Srpske, te je sigurno sve to doprinijelo da dobije ovaj poziv”, kaže Boško Vukadinović, predsjednik KK “Lavovi” Brčko.

U klubu ističu da su ponosni na Saru i uz čestitke bodre je da izbori svoje mjesto na konačnom spisku reprezentacije Srbije, koja će od 18 – 27. avgusta nastupiti na Evropskom prvenstvu B divizije u Sarajevu. Protivnici reprezentaciji Srbije u grupi A biće odgovarajuće selekcije Bosne i Hercegovine, Holandije, Republike Irske i Sjeverne Makedonije.

IZVORwww.brckodanas.com
Prethodni postRadarske kontrole za period 30.5.2022. godine do 5.6.2022. godine
Sledeći postRaspisan konkurs za upis učenika u prvi razred srednje škole