Sara Savić nova košarkašica i novo pojačanje KK “Lavovi” Brčko

235

Mlada i izuzetno perspektivna Sara Savić, bivša kadetska i juniorska reprezentativka Srbije, nova je košarkašica Košarkaškog kluba “Lavovi” Brčko i novo pojačanje za predstojeću sezonu.

Sara je rođena 3. februara 2003. godine u Bijeljini, visoka je 190 cm i igra na poziciji centra. U Lavove dolazi kao slobodan igrač i predstavljaće veliko pojačanje za predstojeću sezonu u kojoj klub nastupa na četiri fronta – WABA liga, Premijer liga BiH, Kup Bosne i Hercegovine i Kup Republike Srpske.

Prve košarkaške korake napravila je u KK “Budućnost” iz Bijeljine, a nakon toga nastupala je tri sezone za ŽKK “Radivoj Korać” iz Beograda.

“Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam od danas i zvanično dio KK “Lavovi”. Smatram da ću u Lavovima imati priliku za dodatni napredak u karijeri, jer klub je prepoznatljiv po odličnom radu sa mladim igračima. Način rada i ambicije Lavova su nešto što je u najvećoj mjeri uticalo da dođem u Brčko. Potrudiću se da opravdam ukazano povjerenje i da svojom igrom na terenu doprinesem ostvarenju zacrtanih ciljeva” izvjavila je Sara Savić nakon današnje promocije u klupskim prostorijama.

“Osobe kao što je Sara Savić su uvijek dobro došle u KK Lavovi. S jedne strane, radi se o izuzetno kvalitetnoj mladoj košarakašici koja je prošla sve omladinske reprezentativne selekcije Srbije, a sa druge strane osoba koja će i svojim ljudskim kvalitetima dati veliki doprinos ostvarenju zacrtanih ciljeva”, izjavio je predsjednik Lavova Boško Vukadinović ovom prilikom.

IZVORwww.kklavovibrcko.com
Prethodni postAtletičari AK Cross nastavljaju da donose medalje u svoj grad
Sledeći postDrugi „Jazzwa Art Festival“ narednog vikenda