Sedam vrsta poljubaca koje morate probati u Novogodišnjoj noći

180

Francuski poljubac

Ovaj poljubac se smatra najpopularnijim među parovima. Započinje međusobnim laganim dodirivanjem vrhova jezika partnera. Tempo se ubrzava sa porastom uzbuđenja među partnerima.

Poljubac u vrat

Upotreba usana i jezika na vratu partnera može djelovati veoma strastveno i na onoga ko prima poljubac, ali i na onoga ko ljubi. Nezaobilazan je u predigri.

Poljubac guštera

Poljubac guštera odnosi se na lagano dodirivanje partnerove gornje usne, sličan onome kada gušter hvata plijen. On takođe podstiče razbuktavanje strasti i odličan je ako planirate da uzbudite partnera, piše Kolektiv.me.

Anđeoski poljubac

Ovaj poljubac se odlikuje anđeoski nježnim dodirivanjem usana partnera i odličan je kada želite partneru da pokažete mirniju stranu.

Eskimski poljubac

Svi smo se u nekom periodu ljubili kao Eskimi, zar ne? Za Eskima dodirivanje vrhova nosa je način na koji se pozdravljaju prijatelji. Kod nas može biti izliv nježnosti partnera, ali i odraz roditeljske ljubavi prema djeci.

Poljubac leptira

Ako ste u stadijumu veze koji dozvoljava potpuno opušteno i spontano ponašanja sa partnerom, možete imitirati dodire nježne kao kod krila leptira – dodirivanje lica partnera trepavicama je takođe vid iskazivanja osjećanja.

Ljubljenje jedne usne

Još jedan od načina na koji možete razmjenjivati poljupce sa partnerom jeste poigravanje sa jednom partnerovom usnom. Ne morate je samo ljubiti, grickanje, nježno povlačenje ili sisanje može biti interesantno.

(24sata.info)

Prethodni postSvijet podijeljen oko modela upravljanja internetom
Sledeći post10 vještina koje poslodavci traže od diplomanata 2015. godine