Seminari u Trebinju i Odžaku za odbojkaške trenere

86

Nakon što je krajem juna u Trebinju realizovan seminar za 40 trenera iz Odbojkaškog saveza Republike Srpske, u ovoj sedmici sličan seminar u organizaciji Odbojkaškog saveza BiH realizuje se i u Odžaku za 40 trenera iz Odbojkaškog saveza Federacije BiH.

Među trenerima u Trebinju bila je i Brčanka Dijana Vasić, selektor pionirske Reprezentacije BiH, koja je asistirala glavnom predavaču prof. dr. Goranu Nešiću, treneru sa licencom eksperta Svjetske odbojkaške asocijacije. Goran Nešić je ovih dana i u Odžaku, a kao predavači na seminaru koji traje do nedjelje, učestvuju: ugledni odbojkaški stručnjak Braco Janković i prof. dr. Ifet Mahmutović, iskusni odbojkaški stručnjak. Moguće je da završnicu seminara u Odžaku označi i Vanja Grbić, koji je i u Trebinju pružio dragocjenu podršku odbojkaškim trenerima.

Milutin Popović, predsjednik OS BiH, u izjavi za Radio Brčko kaže da su seminari u Trebinju i Odžaku rezultat dugoročnog projekta olimpijske solidarnosti, vrijednog 30 hiljada dolara, kojim Odbojkaški Savez naše zemlje nastoji ojačati i usavršiti trenersku strukturu odbojkaškog sporta u BiH.

(Radio Brčko)

Prethodni postKako pravilno koristiti klima uređaj
Sledeći postKošarkaški klub „Lavovi“ Brčko već počinje pripreme za narednu sezonu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime