Šestogodišnji Ajdin Lišić osvojio dvije medalje u karateu

147

Klub borilačkih sportova „Lokomotiva“ organizovao je u Brčkom prošlog vikenda interesantan turnir pod nazivom „Turnir nade i prijateljstva“. Bio je to karate-kup pozivnog karaktera na kojem je učestvovalo 10 klubova sa 124 takmičara iz Srbije, Hrvatske i BiH, uglavnom početnici uzrasta od 5 do 12 godina.

Lokomotiva – klub domaćin nastupila je sa 24 takmičara koji su pobrali 30 medalja,20 zlatnih, 8 srebrnih i dvije bronzane. Zlatne medalje su osvojili sledeci takmičari u katama: Emir Sofić, Adisa Hukara, Emina Brkić, Redzep Brkić, Nemanja Tuvaljević, Ivona Lukić, Milkica Anđić, Aziz Zilić, Harun Deraković, Tarik Kurtović, Ajdin Lisić, Kristina Mijatović, Ivana Geljić, Almas Kurtović, Ivan Jagetić. Srebrne medalje osvojili su: Melisa Bukvić, Eldin Lisić, Bakir Kurtović, Jusuf Kapković, Amina Brkić, Irena Pesić, Ivan Geljić, Luka Jagatić. Bronzanu medalju osvojio je Antonio Jurković. U borbama zlatne medalje osvojili su: Adisa Hukara, Redzep Brkić, Melisa Bukvić i Ajdin Lisić. Srebrnu medalju osvojila je Emina Brkić. Bronzanu medalju osvojio je Nemanja Tuvaljević. Najbolji na turniru bio je šestogodišnji Brčak Ajdin Lišić, koji je osvojio dvije medalje, a da još nije stigao do prvog pojasa.

Prvi tim karatista brčanske Lokomotive sutra gostuje u Šamcu gdje će trener Mehmedalija Brkić povesti i desetak mlađih takmičara. Takođe, Lokomotiva se sprema za nastup u Mađarskoj u nedjelju, a Brčaci su planirali da se pojave i u Beogradu na Svjetskom prvenstvu u tradicionalnom karateu-fudokanu, koje organizuju braća Jorga…

(Radio Brčko)

Prethodni postČovjek koji je posle 44 godine robije izašao na slobodu ostao šokiran svijetom koji ga je dočekao
Sledeći postRukometaši „Jedinstva 2015“ zabilježili novu pobjedu

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime