Sponzoruše izlaze iz mode

139

Muškarci, pogotovu oni uspešni, bogati i zgodni (uzmite odmah za primer Džordža Klunija) i dalje pored sebe žele atraktivne, zgodne žene međutim one više nisu glupe ljepotice čija je funkcija jedino da izgledaju dobro i da ćute, već su danas one uspješne, zarađuju dosta novca i nalazi se na pozicijama od moći (čitajte Amal Kluni).

Žene koje su zbog svog izgleda stupile u brak sa sponzorima, zamijenjene su ženama koje su sa njima jednake u količini novca koje zarađuju, ali i po moći i uspješnoj karijeri. To je sada seksi.

Antropolog doktor Stefan Huan u jednoj televizijskoj emisiji rekao je da su “žene trofeji” sada prošlost, a poželeo je dobrodošlicu “moćnim parovima”.

– “Jedan zaista jak muškarac želi ženu koja je kao on, snažna u svakom smislu, i to je danas istina. Slab muškarac želi pored sebe poslušnu ženu i sluškinju. Kada muškarac pored sebe želi ženu bez mozga kakvo je do sada bilo značenje izraza “žena trofeja”, to je znak njihove nesigurnosti. Supruge mogu da budu prelijepe, inteligentne i da imaju svoje karijere kao i mišjenje podjednako jako kao što je to kod njihovih partnera”, – keže doktor Huan.

Dani kada je najviše bilo starijih bogatih muškaraca oženjenih lijepim, mladim, poslušnim ženama bez karijere polako ostaje iza nas. Obrazovane, inteligentne žene sada su izbor muškaraca od moći.

Kada je Mark Zakerberg oženio svoju ljubav iz srednjoškolskih dana, Prisilu Čen, on nije oženio samo jednu lijepu ženu. Ona je završila Medicinski fakultet i ima veoma uspješnu karijeru. To je pokazatelj jednog veoma moćnog para.

Nazovite to uzdizanje alfa žene ili možda samo polčetak nove ere u vezama, dolazak nove žene trofeja koja je sada uspješna zahvaljujući svojim kvalitetima i u salama za sastanke je podjednako dobra kao i u spavaćoj sobi.

Henri Kesindžer, moćan muškarac koji je oženio moćnu ženu Nensi Megins rekao je:
“Moć, uspeh i finansijska sigurnost su ključni afrodizijaci!”

(Prva.rs)

Prethodni postIgrama protiv psihopata
Sledeći postObogatio se na Minecraftu, pa kupio kuću od 70 miliona dolara