Šta to skoro svaki muškarac želi u seksu, ali ne smije da vas pita

86

Bez obzira na to koliko ste zajedno i koliko ste iskreni jedno prema drugom, seksolozi kažu da bi se svaka žena zgrozila kada bi znala koji bi prijedlog u seksu njen voljeni oberučke prihvatio. On je pažljiv, razuman, strastven i osećate da vas voli. A povrh svega, potpuno se slažete u seksu – volite iste stvari i svaki put je nezaboravno. Možda za vas. Za njega, pak, moglo bi biti još uzbudljivije. Jer, njegove seksualne fantazije su, ipak, malo drugačije…

Analni seks

Za njega, ima nešto jako uzbuđujuće u činjenici da penetrira tamo gde ne bi trebalo, odnosno gde nije prirodno predodređeno. Ali, muškarcima je “zabranjeno voće” najslađe.

Seks u troje

Gotovo svaki frajer to želi, a isto tako gotovo svaki se plaši da vam to predloži. Međutim, kada bi znao da mu posle ne biste pravile probleme zbog toga što je u krevetu poželeo još jednu pored vas, ne bi se dvoumio ni sekund.

S&M fantazija

U svakom muškarcu čuči jedan Mr. Grej, glavni junak erotske sage “Pedeset nijansi siva”. Malo kože, lanaca, vezivanja, udaranja i testiranja izdržljivosti muškarcima može samo da udvostruči užitak.

Snimanje

Da, njemu je ideja o tome da vas snima dok to radite veoma uzbuđujuća, ali zna da biste vi bile opterećene samom mišlju da jednog dana to može doći do vaše porodice ili nekog od prijatelja.

Prethodni postŠta se dešava kad muva sleti na hranu?
Sledeći postMeđunarodni turnir sjedeće odbojke u dvorani Ekonomske škole

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime