Stand-Up BiH dovodi novu komediju u Brčko – “Audijencija” 15. decembra u Domu kulture

88

U organizaciji udruženja Stand-Up BH, u srijedu 15. decembra u Domu kulture u Brčkom biće odigrana pozorišna predstava “Audijencija”, u kojoj likove tumače Miodrag Radonjić i Nikola Rakočević. Predstavu je režirao Milan Nešković.

“Ovaj komad doživio je premijeru još 1981. godine u Ateljeu 2012. Tada su glavne uloge u ovom kultnom djelu Vaclava Havela igrali Bora Todorović i Petar Kralj. Komad predstavlja politički satrikon iz doba Čehoslovačke i kulta ličnosti. Naizgled običan, prozaičan, gotovo prijateljski razgovor krije u sebi puno više od puste razmjene, skoro pa najobičnijih porodičnih informacija, muških tajni itd. Ta mala razgovorna partija šaha, otkriva u stvari tragikomičnu sudbinu mnogih, tako reći, “običnih” ljudi. Sam tekst na duhovit način problematizuje kako se osjećaju i šta misle ljudi koji su pristali da neko drugi razmišlja umjesto njih”, kažu organizatori.

Radnja se odigrava u pivari, u kojoj radnik pivare i njegov direktor vode neobičan razgovor, koji će sigurno nasmijati publiku, ali i nad kojim će se oni koji budu u publici dobro zamisliti.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti u Balkan pabu po cijeni od 10 KM.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postČlanovi Taekwondo kluba Brčko na prijemu kod gradonačelnika
Sledeći postDanas je Međunarodni dan osoba s invaliditetom