STUDEN Holding „Najbolji u agrobiznisu“

81

Na sinoć održanoj svečanosti povodom dodjele nagrada Novosadskog sajma za najuspješnije kompanije u agrobiznisu,
jedan od regionalnih lidera u proizvodnji prehrambenih proizvoda, kompanija STUDEN Holding, proglašena je za najbolju kompaniju u agrobiznisu u oblasti prerade poljoprivrednih proizvoda.

Regionalno priznanje uslijedilo je nakon osvojenih velikih zlatnih medalja za kvalitet AGRAGOLD šećera, kao i zlatnih medalja za kvalitet jestivog ulja BIMAL i dodjele velikog šampionskog pehara za fabriku BIMAL, koja je ujedno i najveća proizvodna kompanija Agro-industrijskog kompleksa STUDEN Holdinga Brčko.

Nagradu u ime STUDEN Holdinga primio je potpredsjednik Uprave Mitja Kovačič, istaknuvši 25-ogodišnje iskustvo kompanije u agrobiznisu, koje se danas ogleda u snazi brendova koje proizvodi i plasira na tržište Zapadnog Balkana.

»Kombinacija ljudskih kapaciteta, strateših partnerstava i isprobanog poslovnog modela omogućava da se STUDEN Holding neprestano razvija u pogledu operativne izvrsnosti i zadovoljstva kupaca, što dovodi do progresivnog rasta udjela na tržištu Zapadnog Balkana i međunarodnog prisustva sa našim ključnim proizvodima pod brendom, a to su BIMAL suncokretovo ulje i AGRAGOLD šećer“, naglašava Kovačič.

Austrijska kompanija STUDEN Holding, sa regionalnim sjedištem za područje jugoistočne Europe u Brčkom, ima međunarodni portfolio agrobiznisa koji obuhvata preradu i trgovinu uljarica i žitarica, kao i proizvodnju i distribuciju prehrambenih proizvoda, bijelog kristalnog šećera i jestivih ulja.

Prethodni postGuverner Centralne banke BiH posjetio Brčko
Sledeći postSvečano otvoren Četvrti međunarodni sajam trešnje u Šatorovićima

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime