Stvari koje ne smijete uraditi poslije seksa

142

Sitni gestovi ili navike otkrivaju koliko vam je stalo do osobe koja u tom trenutku leži pored vas, stoga, vjerovatno ne bi bilo pristojno ni lijepo da poslije vođenja ljubavi uradite slijedeće stvari:

Otići do frižidera

Generalno gledano, tome su sklonije žene. Frižider je njihov drugi, ali dosljedan ljubavnik. I to je grijeh koji sebi teže opraštaju jer su većinom posvećene održavanju linije. Trk u kuhinju druga osoba može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo. Najbolje je kada oboje imate isti poriv.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija ta potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podijelite ili umjesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera/partnerku stavljajući joj do znanja da je za vas i dalje tu.

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nježni, skloni “naivnom” uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) okretanje leđa ukazuje na nedostatk bliskosti i interes da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Hvatanje za mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo u mom svijetu? Šta sam propustio/propustila? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno.

(Esquire.rs)

Prethodni postTri najbaksuznija horoskopska znaka
Sledeći postKako iskoristiti matematiku za pobjedu u monopoly-u?

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime