Susret s rukometašima Lokomotive i beogradskog Partizana u povodu humanitarne akcije “Sreća tek treba da se rodi”

73

Gradonačelnik Brčko distrikta BiH dr. Anto Domić danas je ugostio ekipu Rukomentog kluba Partizan iz Beograda i dva člana RK Lokomotiva povodom humanitarne utakmice koju su sinoć odigrale ove dvije ekipe, a u okviru humanitarne akcije “Sreća tek treba da se rodi”, koju sprovodi Udruženje građanja “BEBA VIŠE”.

“Sportisti se uvijek odazovu na različite akcije i uvijek su spremni pomoći, tako da i ovoga puta moja zahvala ide klubu Partizan koji se odazvao, a kako bi realiyovali humanitarnu akciju”, kazao je dr. Anto Domić, gradonačelnik Brčko distrikta BiH.

“Htjeli smo da potpomognemo natalitet u ovom gradu i da pomognemo mlade koji nisu u mogućnosti da čuju bebin plač. Organizovali smo utakmicu i smatramo da je sve proteklo odlično”, izjavio je Goran Vasić, trener RK Lokomotiva.

Dušan Živković, RK Partizan je takođe dodao kako su se sa zadovoljstvom odazvali ovoj akciji i zahvalio na gostoprimstvu.

„Nadam se da će biti prilika da se vidimo u budućnosti. Imali smo za cilj da popunimo tribine i u tome smo i uspjeli. Nadam se da će biti prilike za nekim drugim utakmicama, ako ne kod vas onda kod nas”, poručio je Živković nakon prijama u brčanskoj Gradskoj vijećnici.

Prethodni postPronađen ukradeni Golf II
Sledeći postPredstavljena vizija Brčkog kao ”Pametnog grada”

OSTAVI KOMENTAR

Unesite komentar
Unesite Vaše ime