Sutra počinje Peti BiH Color festival

95

Peti BiH Color festival počinje u Brčkom u petak 20. avgusta na poligonu Bescarinske zone.

“Festival će trajati dva dana i posjetiocima će pružiti jedinstvenu priliku da čuju popularne regionalne izvođače elektronske muzike, ali i mnogo novih šarenih iznenađenja. Danas su stigle bine i završni radovi se privode kraju”, kaže Dražen Zimonjić, organizator i ujedno učesnik Festivala.

Organizatori vjeruju da će i vremenski uslovi tokom petka i subote biti povoljni, te da će posjetioci i ove godine moći osjetiti istinski duh ovog brčanskog festivala.

“S obzirom na povoljnu situaciju s pandemijom, potrudili smo se da organizujemo festival u veoma kratkom roku. Interesovanje je kao nikada do sada, pretpostavljamo iz razloga jer su se ljudi uželjeli festivala i događaja koji se nisu mogli održati prošle godine”, ističe Zimonjić.

Lista izvođača i satnica za ovogodišnji BiH Color Festival je sljedeća:

I ove godine, baš kao i prethodnih godina, posjetioci će na raspolaganju imati dvije različite bine, odnosno Main Stage i Hammer Stage. Bine su dobile jedan sasvim novi izgled i sigurno će izazvati oduševljenje kod ljubitelja elektronskog zvuka.

Kapije Festivala se otvaraju u petak u 18:00 časova, a na ulazu posjetioci mogu da kupe i dnevne ulaznice po cijeni od 15 KM.

IZVORbrckodanas.com
Prethodni postDo kraja mjeseca biće raspisan javni poziv za dodjelu stipendija
Sledeći postPostoje li zaista „muški“ i „ženski“ poslovi?