“Terme Ozren” – oaza opuštanja tokom cijele godine

97
Terme Ozren

Došlo je hladnije vrijeme, lišće opada, na planinama je već zabijelilo, ali to nije razlog da ne uživate u bazenima i kupanju i u zatvorenom, ali i na otvorenom prostoru.

Gdje, pitate se? Kako na otvorenom, kada je temperatura niska?

Odgovor je – u “Termama Ozren”!

Bilo da planirate porodični odmor, romantični vikend za dvoje ili druženje sa prijateljima, idealno mjesto za vas je kompleks termomineralnih voda “Terme Ozren”, koje su 25 kilometara udaljene od Doboja, 40 kilometara od Tuzle i 50-ak kilometara od Brčkog.

Posebne pogodnosti “Terme Ozren” nude za porodice sa mlađom djecom. Čak sedam zatvorenih bazena, sa temperaturom od 36 – 38 stepeni, sa toboganima za sve uzraste, kao i dječija igraonica, zabaviće mališane, dok roditelji uživaju u saunama, parnom kupatilu ili masažama, te drugim tretmanima za lice i tijelo. Gosti hotela raspolažu i slanom sobom, koja ima blagotvorno dejstvo na disajni sistem i kožu.

Takođe, terme raspolažu i vanjskim bazenom sa termomineralnom vodom, koja ljekovito utiče na probleme kao što su reumatizam, psorijaza, problemi sa sinusima, deformacija kičmenog stuba, povišen krvni pritisak, čime kombinacija zelene oaze, koji je dostupan gostima hotela tokom cijele godine. Uz planinsko okruženje, i termomineralne vode, ovaj kompleks omogućava opuštanje i odmor za sve generacije.

“Terme Ozren” nude i moderno uređene smještajne kapacitete, koji se sastoje od dvokrevetnih i trokrevetnih standardnih soba, kao i ekskluzivno opremljenih apartmana.

 

Ako tražite mir i kvalitetan odmor, onda su “Terme Ozren” bogatstvo prirode koje će blagotvorno djelovati na vašu dušu i tijelo.

U toku je i posebna akcija – uz dnevnu ulaznicu, sat vremena u spa centru je besplatan.

Više informacija na www.termeozren.com i +387 53 490 970, a aktuelnosti pratite i na društvenim mrežama.

Vezani članak: “Terme Ozren” opremljene i za kongresni turizam 

IZVORSponzorisana objava
Prethodni postRadarske kontrole u periodu od 6.11.2023. godine do 12.11.2023. godine
Sledeći postPravila nagradnog takmičenja 4×2 ulaznice za bazen