„Terme Ozren“ opremljene i za kongresni turizam

85

Ako tražite savršeno, a mirno mjesto za konferencije i sastanke, predlažemo Vam kompleks “Termi Ozren”, koji nudi mnoštvo višenamjenskih sala za sastanke i konferencije.

Izvor fotografije: Terme Ozren

“Samo zamislite – posmatrate planinu u ugodnom ambijentu ekskluzivnih Termi Ozren, što samo po sebi daje posebnu dozu opuštanja i odmora koji vam je prijeko potreban. Nakon ugodno odspavane noći, u luksuznom kompleksu doručkujete i odlučite da prije odlaska na konferenciju dan započnete tako što ćete uraditi nešto pozitivno za svoje tijelo – temeljnu relaksaciju u sauni ili parnom kupatilu, slanoj sobi ili se opustite u nekom od bazena sa toplom i/ili ljekovitom vodom, a tu je uvijek i dobro staro plivanje”, poručuju iz Termi Ozren.

Izvor fotografije: Terme Ozren

Terme Ozren, kao pouzdan i kvalitetan partner za organizaciju događaja i konferencija, u ponudi ima tri multifunkcionalne sale, u kojima može da primiti ukupno do 200 osoba.

“Za vrijeme trajanja događaja uživajte u pauzi uz odličnu kafu ili ukusan ručak koji priprema naše specijalizovano osoblje. Osim toga, tu su i brojne druge aktivnosti koji nudi okolina. Ako se odlučite na dugu šetnju, možete vidjeti Djevojačku pećinu, farmu jelena lopatara, te Goransko i Orlovo jezero. A avanturisti mogu da kombinuju brdski biciklizam i paraglajding, kao dio vašeg nezaboravnog poslovno/rekreativnog vikenda u Termama Ozren”, kažu u ovom kompleksu.

Izvor fotografije: Terme Ozren

Šarmantni kompleks u kontinentalnom dijelu netaknute prirode definitivno ima svoje čari. Ukusna hrana i ugodan prirodni ambijent uz provjernu, kvalitetnu i povoljnu uslugu, samo su neki od razloga zašto biste svoju konferenciju ili seminar mogli da organizujete upravo u Termama Ozren.

Izvor fotografije: Terme Ozren

Za one koji još nisu otkrili blagodeti ovog kompleksa, rekreativno – ugostiteljski objekat Terme Ozren se nalazi u opštini Petrovo, a lokacija je opisana na ovom linku.
Provjerite i ostale aktuelne ponude u Termama Ozren.

IZVORwww.brckodanas.com; www.termeozren.com;
Prethodni postDvije osobe smrtno stradale u saobraćajnoj nesreći
Sledeći postU Brčkom 30. avgust Dan žalosti zbog pogibije majke i kćerke