Terme Ozren predlažu: doživite nezaboravan vikend u wellness i spa kompleksu

89
Terme Ozren

Ako ste svakodnevno okruženi stresnim situacijama, živite ubrzano i nemate dovoljno vremena za sebe, za predah u miru i tišini, predlažemo vikend odmor u kompleksu Termi Ozren.

Idealan scenario je, kažu u Termama Ozren, buđenje nakon ugodno odspavane noći na udobnim krevetima, doručak i kafa u prijatnom baršunastom ambijentu, pa odlazak na temeljnu relaksaciju u saunu ili parno kupatilo. Sve brige odlaze uz tretman bora ili lavande u parnom kupatilu, a zdravstveno stanje se poboljšava, između ostalog, u finskoj sauni.

Sastavni dio wellness i spa kompleksa je i slana soba.

„Od davnina je poznato da boravak u prostoriji obloženoj sa soli (haloterapija) pomaže kod mnogih bolesti i zdravstvenih poteškoća, poput problema sa aknama, dermatitisom, psorijazom, upalom bronhija, grla, krajnika, pluća i sinusa, zatim alergijama, polenom, hunjavicom, prehladom, astmom, cističnom fibrozom, hrkanjem, upalom uva ili hroničnom opstruktivnom plućnom bolesti. Međutim, boravak u slanoj sobi preporučujemo i ukoliko patite i od hroničnog umora i stresa ili jednostavno samo želite da poboljšate Vaše već dobro zdravstveno stanje“, ističu u Termama Ozren.

Nakon kupanja u termalnim bazenima, dan završavate masažom cijelog tijela, da biste još odmorniji dočekali sutrašnji dan.

Još jedna prednost ovog kompleksa je tihi wellness.

„Iskoristite Vaše dragocjeno vrijeme u opuštanju sa vašom voljenom osobom. Tihi wellness raspolaže sa jednim većim hodromasažnim bazenom i jednim jacuzzi bazenom, koji možete rezervisati za privatno korištenje ili za grupu do 20 osoba“, ističu u ovom termalnom kompleksu.

Posebna ponuda koja se ne propušta

Odmor je idealan samo ukoliko je potpun. A sa 4+ paketom, Terme Ozren nude vam upravo takav odmor. Za četiri ili više noćenja, cijena po noćenju po osobi iznosi 66,50 KM. Doplata za djecu od 5 do 12 godina iznosi 38,50 KM po noćenju, djeca do 5 godina plaćaju 0,50 KM po noćenju. Cijena za jednokrevetnu sobu iznosi 75,50 KM po noćenju.

Rezervišite:
⬨ noćenje
⬨ doručak
⬨ neograničeno korištenje parnog kupatila, saune i slane sobe
⬨ neograničeno korištenje svih bazena
⬨ neograničeno korištenje dječije igraonice.

Terme Ozren

Više informacija na www.termeozren.com i +387 53 490 970.

IZVORwww.brckodanas.com; www.termeozren.com;
Prethodni postUpis novih članova u Sportsko – plesni klub Mambo Brčko
Sledeći postU šamačkoj galeriji “Stari sat” otvorena izložba “Poznati Šamčani u svijetu filma”