Tražite posao? Kolektiv organizuje podršku nezaposlenim ženama

54

U sklopu projekta „Podrška nezaposlenim osobama kroz usluge privatnih agencija za zapošljavanje”  predstavnici Kolektiva (MojPosao.ba) predstaviće u Brčkom usluge projekta nezaposlenim ženama i na licu mjesta ih savjetovati o zapošljavanju.

Događaj će biti održan u prostorijama robne kuće „Sloboprom S“ u Brčkom u četvrtak 8. decembra u periodu od 10:00 do 15:00 časova.

U skladu sa sporazumom sa Svjetskom bankom i sa potrebama tržišta rada i jasno definisanom ciljnom grupom, raspisan je Javni poziv (MojPosao.ba – Poziv nezaposlenim ženama za učešće na projektu) na koji mogu da se prijave sve žene, bez obzira na starosnu kategoriju/dobnu grupu i koje su: dugoročno nezaposlene (duže od 12 mjeseci), kao i žene koje su nezaposlene i primile su socijalnu pomoć u zadnjih 18 mjeseci.

„Usluge Projekta obezbjeđuju sve što je potrebno da se kandidatkinje na odgovarajući način pripreme i razviju i/ili unaprijede svoje vještine i znanja, da bi bile konkurentnije na tržištu rada. U sklopu aktivnosti planirane su obuke i edukacije o procesima potražnje posla, besplatno savjetovanje i spajanje sa poslodavcima, kao obuka kod poslodavca za ponuđeni posao. Napominjemo da su sve usluge projekta besplatne“, kažu u organizaciji Kolektiv.

Kroz projekat je do sada podržano oko 3.000 osoba, od kojih je više od 1.000 pronašlo stalno zaposlenje.

Više informacija možete pronaći na sljedećem LINK-u.

Prethodni postUskoro u Brčkom – informativni dan o trudnoći, porođaju i roditeljstvu
Sledeći postPovećan topli obrok sa pet na osam maraka u javnoj upravi