Tuča i 26 isključenih vozača/vozila tokom vikenda u Brčko

184

U noći između subote na nedjelju u 3:15 časova iz ponoći, Policiji Brčko distrikta BiH prijavljeno je da je jedno lice povrijeđeno u tuči u ulici Bosne Srebrene, te da se nalazi u Službi hitne medicinske pomoći.

“Odmah nakon prijave, policijski službenici su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti i utvrdili da postoji osnov sumnje da je počinjeno krivično djelo “laka tjelesna povreda”, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva Brčko distrikta BiH”, kažu u Policiji Distrikta.

Policija tokom vikenda iz saobraćaja isključila 26 vozača/vozila

Policijski službenici Policije Brčko distrikta BiH su od petka u 6:00 časova, do ponedjeljka u 6:00 časova, prilikom kontrole vozača i vozila iz saobraćaja isključili ukupno 26 vozača i vozila.

“Od toga 16 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, pet vozača koji su vozilima upravljali u vrijeme trajanja zabrane upravljanja, dva koji su upravljali neregistrovanim vozilima, jednog koji je vozilom upravljao nakon isteka važnosti potvrde o registraciji, jednog jer je upravljao vozilom bez potvrde o poznavanju propisa i jednog koji je upravljao vozilom uz nepropisno smješten teret”, navodi se u saopštenju iz Policije.

Saobraćajnih nezgoda nije bilo, kao ni narušavanja javnog reda i mira.

IZVORwww.brckodanas.com; www.policijabdbih.gov.ba;
Prethodni postSaznajte ko su bili najpoželjniji poslodavci u 2022. i šta kompaniju čini poželjnim poslodavcem
Sledeći postRadarske kontrole u periodu od 20.2.2023. do 26.2.2023. godine